Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین آغاز ششمین دوره جشنواره نواى خرم پنجشنبه شب، ششم تیرماه با حضورتعداد زیادی از مخاطبان و هنرمندان مطرح موسیقی کشورمان و اجرای هنرمندان و گروه‌های منتخب ادوار گذشته این رویداد موسیقایی در فرهنگسرای ارسباران تهران برگزارشد.به گزارش بلاغ،آیین آغاز ششمین جشنواره و جایزه همایون خرم ( نوای خرم ) پنجشنبه شب ششم تیرماه با حضورتعداد زیادی از مخاطبان و هنرمندان مطرح موسیقی کشورمان در فرهنگسرای ارسباران تهران برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا خرم فرزند زنده یاد همایون خرم و عضو شورای سیاست‌گذاری جشنواره موسیقی «نوای خرم» در این مراسم به نمایندگی از خانواده مرحوم همایون خرم که تعدادی از آنها نیز در برنامه حضور داشتند، ضمن قدردانی از تمامی هنرمندان و افرادی که در برگزاری جشنواره موسیقی نوای خرم همکاری داشتند، توضیح داد: طی این سال‌ها به همراه دوستانم در مؤسسه فرهنگی هنری «راد نو اندیش» به مدیریت دوست عزیزم بردیا صدرنوری تمام تلاشمان را انجام دادیم تا با تمام سختی‌ها و مشقت‌ها بتوانیم رویدادی را مدیریت کنیم که به اعتقاد من از هر جهت رویداد سالمی است. من فکر می‌کنم ما کمتر جشنواره خصوصی در حوزه موسیقی را داریم که بتواند این چنین سلامت به فعالیت خود ادامه دهد.

فرزند زنده یاد همایون خرم ضمن اظهارات صریح درباره داوری جشنوار با اشاره به روند ارزیابی و انتخاب آثار برگزیده این رویداد موسیقایی ویژه گروه سنی کودک و نوجوان ادامه داد: یکی از مهم‌ترین مواردی که لازم می‌دانم در اینجا به آن اشاره‌ای داشته باشم بحث رقابتی جشنواره است که برخی از استادان و مربیان گروه‌های شرکت‌کننده توقع دارند که گروه‌ها و هنرمندان زیر مجموعه آنها همگی رتبه اول جشنواره را کسب کنند و اگر اتفاقی غیر از این بیفتد در دوره بعد مانع حضور هنرجویان خود برای شرکت در جشنواره می‌شوند.

من اینجا قاطعانه اعلام می‌کنم تمام تلاش‌ها از سوی ستاد جشنواره و هیات داوران در دوره‌های گذشته مبتنی بر این قاعده بوده که تمامی آثار شرکت‌کننده با بالاترین حد رعایت عدالت و انصاف مورد ارزیابی و داوری قرار گرفته و هیچ حقی در جریان داوری‌ها ضایع نشود.

عضو شورای سیاست‌گذاری جایزه و جشنواره موسیقی نوای خرم بیان کرد: به طورحتم حضور هنرمندان در یک جشنواره رقابتی و سلامتی جشنواره موسیقی نوای خرم دارای ویژگی‌هایی هست که نباید این ویژگی‌ها را دست کم گرفته و فقط به کسب مقام اول و دوم و سوم فکر کرد. من پیشنهاد می‌کنم مربیان و استادانی که هنرجویان عزیزشان را راهی جشنواره‌های موسیقی می‌کنند قبل از اینکه به موضوع اول و دومی آنها توجه داشته باشند شرایطی را فراهم کنند که بیشتر جنبه روانشناختی داشته و می تواند آنها را برای حضور در آینده‌ای درخشان و ممتاز آماده سازد.

فرزند زنده یاد همایون خرم افزود: یکی از مهم‌ترین خصلت‌های رفتاری پدرم در حوزه موسیقی این بود که همه هنرمندان را به یک چشم نگاه می‌کرد و تا آنجا که می‌توانست تلاش می‌کرد این ویژگی رفتاری را به اطرافیان خود تعمیم دهد. به هر حال من فکر می‌کنم تمامی تلاش دست اندرکاران جشنواره موسیقی نوای خرم هم این است که به این الگوی رفتاری پدرم توجه ویژه‌ای داشته و در داوری‌ها نهایت تلاششان را انجام دهند تا اولا فردی از ما مکدر نشده و دوما تمامی آثار راه یافته با یک الگوی موسیقایی درست و علمی مورد ارزیابی و داوری قرار گیرند.

خرم گفت: امروز خانواده جشنواره موسیقی نوای خرم یک خانواده دو هزار نفری است که برای رسیدن به دوره ششم آن تلاش‌های بسیار سختی و طاقت فرسایی انجام گرفته و من لازم است در اینجا تشکر ویژه‌ای از بردیا صدرنوری در قامت مدیر جشنواره داشته باشم که در کنار سایر همکاران موسسه فرهنگی هنری «راد نو اندیش» که جمعیت زیادی هم نیستند توانسته رویدادی محترم، پویا و تاثیرگذاری را در حوزه موسیقی کشور برگزار کند. ما باید حق شناس چنین رویکردی باشیم و بدانیم که برگزاری چنین رویدادهایی در بخش خصوصی که از حمایت‌های دولتی برخوردار نیست کار بسیار سختی است که می‌توانست در همان دوره‌های اول به فراموشی سپرده شود. من قبلا هم در گفتگوهای رسانه‌ای خودم به این نکته اشاره داشتم که اگر بخواهیم برای جشنواره موسیقی «نوای خرم» اسم معنایی پیدا کنیم باید نام آن را جشنواره «یادآوری» بگذاریم تا در آن به کودکان و نوجوانان هنرمند یاد بدهیم که در روزمرگی‌ها روزگار فارغ از کار هنری که انجام می‌دهند، اصالت‌ها را فراموش نکنند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تصریح کرد: ما اعتقاد داریم موسیقی که در جشنواره نوای خرم معرفی می‌شود یک موسیقی با اصالت است که می‌تواند در یک فضای کاملا پاک، سالم و هنری نکته مهم حفظ اصالت‌ها را به عموم جامعه منتقل کند. اتفاقا تاریخ هم نشان داده که همین موسیقی‌ها بوده که توسط هنرمندانی بزرگ و شریف به یادگار باقی مانده و آنچنان با ارزش بوده‌اند که هیچ گاه هم از ذهن مردم پاک نمی‌شوند. من قطعا بر این باورم که جشنواره موسیقی نوای خرم یک رویداد سلامت و ارزشمندی است که تلاش کرده با تمام سختی‌ها و مشکلات مالی که بر سر راهش قرار داشته در قامت یک رویداد غیر دولتی برای حفظ اصالت‌ها با هنرهنرمندان کودک و نوجوان گام‌های ارزشمندی را بردارد. اصلا همین که امشب در کنار هنرمندان و استادان بزرگی چون فضل‌الله توکل، وارطان ساهاکیان، فریدون شهبازیان، میلاد کیایی، افلیا پرتو، بهناز ذاکری، حمیدرضا عاطفی، حسین مظفری، شیرین یزدان‌بخش، مزدا انصاری، بابک شهرکی در کنار ما حضور دارند خود نشان راه سلامتی است که این جشنواره در پیش روی خود قرار داده است.

اجرای گروه آموزشگاه «هزاردستان» به سرپرستی جاوید رضایی از رشت با قطعات «بهارمن» و «چهارمضراب چهارگاه» ساخته استاد علی تجویدی، تک‌نوازی ویولن صدرا فلاحی از شهر بروجرد با اجرای قطعه «راز دل» اثر استاد همایون خرم، تک‌نوازی سنتور فرنوش اصلانی از تهران با اجرای قطعه «بازگشته» به آهنگسازی استادعلی تجویدی، اجرای گروه آموزشگاه «الف» با هنرمندی آیدا عبدالمالکی نوازنده تمبک، ایلیا علیمی نوازنده سنتور و مهدیس هاتف، اجرای گروه «شب نورد» از آموزشگاه «سپاهان سینا» شهر اصفهان با قطعات «می و میخانه» و «سنگ خارا» اثر استاد علی تجویدی، تک‌نوازی تار عرشیا عقیلی از کرج با اجرای قطعه «در سکوت شب» ساخته استاد پرویز یاحقی، تک‌نوازی پیانو عسل پاکزاد از تهران با اجرای قطعه «کعبه دل‌ها» ساخته استاد حبیب‌الله بدیعی و اجرای ارکستر«باران» به سرپرستی وحید خرمی از قم با قطعات «برآسمان نوشته» و «رفته» ساخته استاد همایون خرم و پخش کلیپی از فعالیت سال‌های گذشته ستاد جشنواره موسیقی نوای خرم، بخش‌های مختلف آیین آغازین ششمین جشنواره موسیقی نوای خرم را تشکیل می‌دادند.

بردیا صدرنوری مدیر موسسه فرهنگی هنری «راد نو اندیش»، ناصر ایزدی مدیر موسیقی، مریم فراهانی مدیر اجرایی، پرهام عرب مدیر طراحی و تبلیغات، مهرناز کرمی مشاور هنری، شاهو زندی سازنده کلیپ، کیان پایمرد شبکه‌های اجتماعی، زهره آبگون، مهتا کریمی، امیرحسین مقدم و یزدان صادقی هماهنگی و اداری، جواد شهبازی پشتیبانی و زهرا تقی ملا مجری، عوامل اجرایی آیین آغازین ششمین جشنواره موسیقی نوای خرم را تشکیل می‌دادند.

فراخوان ششمین جشنواره و جایزه همایون خرم ( نوای خرم) طی روزهای آینده از طریق روابط عمومی جشنواره منتشر می‌شود.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۶۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود

ایسنا/همدان فرماندار ویژه ملایر نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» را یک رویداد بزرگ فرهنگی و هنری در ملایر طی هفته اخیر دانست و گفت: با توجه به کمبود سالن موسیقی در ملایر،چند پروژه فرهنگی در دست اقدام داریم و یکی از طبقات در یکی از پروژه ها به سالن کنسرت اختصاص داده خواهد شد.

سلمان اسماعیلی شامگاه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر اظهار کرد: ملایر در این دوره میزبان گروه های موسیقی غرب کشور بود و از همین حالا به فکر میزبانی جشنواره موسیقی های سنتی در سطح ملی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه یک سالن به روز، مجهز و در شان مردم تحت عنوان سالن کنسرت پیش بینی خواهد شد، افزود: این سالن به سرعت ساخته می‌شود و تقدیم مردم فرهنگ دوست ملایر خواهیم کرد.

اسماعیلی تصریح کرد: از دیرباز روح و نگاه ما با فرهنگ ها و هنرهای مختلف از جمله هنر پر رمز و راز موسیقی و شعر در هم آمیخته است و اصالتا و ذاتا علاقمند به موسیقی به ویژه موسیقی سنتی هستیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از این سازها متعلق به ایران است، گفت: محاسبات پیدا و پنهان موسیقی و پیامی که منتقل می‌کند نشان می‌دهد این هنر با ذات ما هماهنگی دارد و ابزار آلات موسیقی مبتنی بر علم، هندسه و مضامین بلند عرفانی طراحی می شوند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره بزرگ «شب های موسیقی تاک» مطرح کرد: قصد داریم سال آینده این جشنواره را در سطح ملی برگزار کنیم.

فرشاد کشاورزیان به حضور چهار استان همدان، لرستان، مرکزی و کرمانشاه در این جشنواره اشاره و تصریح کرد: این جشنواره در سطح منطقه‌ای بود و اساتید مطرح کشوری و هنرمندانی از تهران در این جشنواره حضور داشتند.

کشاورزیان خاطرنشان کرد: وجود ۲۵۰ کارگاه ساز سازی در ملایر می تواند در کنار مبلمان منبت و انگور یک‌ برند ملی برای این شهرستان باشد.

دبیر جشنواره موسیقی «شب‌های تاک» نیز اظهار کرد: طی جشنواره در پنج حوزه اجرای صحنه‌ای داشتیم و همزمان با آغاز به کار جشنواره، دومین نمایشگاه ساز و صنایع دستی در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد افتتاح شد و بعدازظهر هر روز کارگاه‌ها و ورک‌شاپ و تور گردشگری برگزار شد.

رضا قدسی با بیان اینکه در این جشنواره ۳۸۰ هنرمند حضور داشتند که ۲۸۰ نفر از فعالان عرصه موسیقی هستند ساخت یک سالن برای اهالی موسیقی را یکی از مطالبات مهم هنرمندان حوزه موسیقی در شهرستان خواند.

قدسی همچنین از حمایت‌های شهردار و شورای اسلامی شهر ملایر و خانه خلاق رُجا با ۶۰ هنرمند در ملایر و آموزشگاه موسیقی همراز قدردانی کرد.

وی همچنین خواستار حمایت مدیران و مسئولان فرهنگی و هنری شهرستان برای برگزاری این جشنواره در سطح ملی شد و افزود: در ملایر ۲۵۰ کارگاه ساز سازی شناسایی کردیم و امیدواریم ملایر بعنوان شهر ساز سازی در سطح ملی معرفی شود.

هادی فیض منش، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نیز تاکید کرد: علاوه بر نام ملایر با منبت و تاک، ملایر باید شهر سازها شود و امیدواریم هر ساله این جشنواره در ملایر برگزار شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • اجراهای متنوع گروه‌های موسیقی محیطی در خانه هنرمندان ایران
  • نوای موسیقی خراسان خاموش شد
  • اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری -بوشهر
  • ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی استان بوشهر برگزار شد
  • ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر آغاز شد
  • آغاز جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در بوشهر + تصویر
  • یادمان دهمین سالروز کوچ قلندر موسیقی ایران در گرگان برگزار شد
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند