Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@23:16:25 GMT

بداهه نوازی برای هشتمین سالگرد درگذشت همایون خُرّم

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۱۹۷۳۴

بداهه نوازی برای هشتمین سالگرد درگذشت همایون خُرّم

‍‍‍‍‍‍

بردیا صدر نوری نوازنده پیانو مجموعه‌ای از بداهه‌نوازی‌های خود روی آثار زنده‌یاد همایون خرم را در هشتمین سالگرد درگذشت این هنرمند منتشر کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بردیا صدرنوری نوازنده پیانو و مدیر برگزاری جشنواره و جایزه موسیقی «نوای خُرّم» در هشتمین سالگرد درگذشت زنده یاد استاد همایون خُرّم نوازنده و آهنگساز شهیر موسیقی ایرانی نماهنگی از بداهه نوازی‌های پیانو خود روی تعدادی از آثار منتخب این هنرمند فقید را پیش روی مخاطبان قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیتاچ دوغان: نوازنده خوب باید موسیقی دنیا را دنبال کند / نزدیکی قانون و فلامنکو

این نوازنده و آهنگساز در یادداشت کوتاهی به مناسبت انتشار این اثر تصویری نوشته است: «هشت سال از درگذشت آهنگساز و نوازنده ویلون بزرگ کشورمان، همایون خرّم گذشت. اما همایون خرّم با آهنگ‌های دلنشین و مهربانی و اخلاق انسانی مثال زدنی‌اش، همواره در قلب دوستدارانش زنده است و زنده خواهد بود. روحش شاد.»

 

 

بردیا صدرنوری فراگیری پیانو را از 10 سالگی با سبک کلاسیک، نزد استاد فهیم ممتازی آغاز کرد. وی بعدها  به سبک نوازندگی موسیقی ایرانی روی آورد و در این راه از آموزش‌های کیومرث پارسای بهره برد. وی از سال 66 تاکنون کنسرت‌های متعددی را به صورت تک‌نوازی، گروه‌نوازی و هم‌نوازی در همکاری با گروه‌های موسیقی «خنیا» به سرپرستی پری ملکی، ارکستر «مهر» به سرپرستی ناصر ایزدی و گروه «سیمرغ» به سرپرستی افشین قرشی اجرا کرده است. وی همچنین سرپرستی گروه موسیقی «مهرآور» را نیز برعهده دارد.

کتاب «طرح جامع موسیقی کشور» و آلبوم‌های موسیقی «زندگی جاریست»، «آوای زندگی»، «خاطره‌ها»، «فراقی»،«نیایش» «عاشقانه در باران- با شعر و دکلمه بابک صدرنوری»، «مهر و ناز»، «دورها آوایی است- با همنوازی دودوک؛ صادقی چراغی» و چندین تک آهنگ از جمله آثاری است که تاکنون از بردیا صدرنوری منتشر شده است. این هنرمند همچنین در آلبوم موسیقی «بهانه تو» و «نگاه آسمانی» به آهنگسازی ناصر ایزدی به همنوازی پیانو با آواز مهدی فلاح و سالار عقیلی پرداخته است. مدیریت جشنواره و جایزه موسیقی استاد همایون خرّم (نوای خرم) از جمله فعالیت‌های این هنرمند طی سال‌های اخیر بوده است.

جشنواره و جایزه همایون خرّم (نوای خرّم) نیز از جمله رویدادهای موسیقایی بخش خصوصی است که طی سال‌های اخیر با هدف ارتقای سطح هنری و موسیقایی و استفاده از نمونه‌ها و الگوهای موجود در هنر ایرانی برای  هنرمندان گروه سنی زیر 18 سال برگزار می‌شود. در این جشنواره غیر دولتی نوازندگان  تمامی سازها، خوانندگان و همچنین گروه‌های موسیقی کودک و نوجوان داوطلب (کمتر از 18 سال) با اجرای یکی از تصانیف و یا قطعات بی‌کلام استادان موسیقی ایران که به شکل رسمی عرضه شده، به صورت تک‌خوانی، تک‌نوازی، هم‌خوانی، هم‌نوازی و گروه‌نوازی شرکت می‌کنند.

انتهای پیام /

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نوای خرم موسیقی نوای خرم موسیقی همایون خر م

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۹۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عیسی قلی پور درگذشت

آفتاب‌‌نیوز :

عیسی قلی پور از بخشی‌های موسیقی مقامی شمال خراسان، نوازنده دوتار و پیشکسوت موسیقی محلی در این خطه است که چند دهه سابقه بخشی گری دارد که امروز جمعه به دلیل کهولت سن و بیماری سرطان دعوت حق را لبیک گفت.

این هنرمند موسیقی مقامی خراسان شمالی که تاکنون با شرکت در برخی جشنواره‌های موسیقی در داخل و خارج خوش درخشیده، متولد سال ۱۳۲۱ در روستای گودعلی سلاخ در ۱۸ کیلومتری شمال غرب بجنورد و از آخرین بازماندگان بخشی‌های شمال خراسان است.

وی که به طور موروثی نوازندگی را در خانواده خود فرا گرفته بود، از نوازندگان قهار عرصه موسیقی خراسان به شمار می‌رفت، پدر و پدربزرگ وی نیز بخشی بودند که این هنر را از پدران خود آموخته و آنرا سینه به سینه انتقال داده است.

عیسی بخشی هنر نیاکان خود را به سه پسر خود برات، علی و سیلمان آموخته است و اکنون هر یک از آنان برای خود استادی شده اند.

عیسی بخشی علاوه بر نوازندگی دوتار، خواننده قهاری نیز بودند و علیرغم کهولت سن، صدای پرطنینی داشتند که وقتی آواز سر می‌دهد جوانان به چالاکی حنجره وی غبطه می‌خورند.

وی که اصالتا ترک زبان است علاوه بر آوازی که به زبان مادری اش می‌خواند، چنانکه معمول مردم این سامان است به زبان کردی خراسانی نیز آواز می‌خواند تا خیل عظیمی از مردمان کردزبان این خطه نیز از زیبایی هنرش برخوردار شدند.

این بخشی خطه شمال خراسان ده‌ها آهنک ساخته بود که از جمله آهنک‌های این هنرمند می‌توان به آهنک دلال، چهارفصل و بهار آزادی اشاره کرد.

این هنرمند پیشکسوت که از راه کشاورزی و نیز نوازندگی در مراسم و مجالس امرار معاش می‌کرد تاکنون شاگردان زیادی تربیت کرده که علاوه بر فرزندانش محمود احمدی، محمد طاهری، مهدی گوهری و ناصر پهلوان را می‌توان نام برد.

وی در جشنواره‌های بین المللی، ملی و استانی بار‌ها خوش درخشده بود و همچنین نشان درجه یک هنری را نیز دریافت کرده بودند.

موسیقی مقامی خراسان شمالی با توجه به حضور قبایل و طوایف مختلف از فرهنگ موسیقیایی بسیار غنی برخوردار است که می‌توان آنرا به سه بخش کرمانجی، ترکی و ترکمنی تقسیم کرد.

مراسم تشییع استان عیسی بخشی فردا ساعت ۱۰ از مقابل سالن گلشن بجنورد انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • (ویدئو) جلوگیری از دف‌نوازی نوازنده زن در مراسم یادبود شهید مطهری
  • جلوگیری از دف‌نوازی نوازنده زن در مراسم یادبود شهید مطهری + ویدئو
  • جلوگیری از نوازندگی زن در سالگرد شهید مطهری
  • شنیدن ملودی‌های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب است
  • اجراهای متنوع گروه‌های موسیقی محیطی در خانه هنرمندان ایران
  • عیسی قلی پور درگذشت
  • شنیدن ملودی های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب
  • یادمان دهمین سالروز کوچ قلندر موسیقی ایران در گرگان برگزار شد
  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • کنسرت مشترک سامان احتشامی و عمران فروزش در تالار رودکی